Ofte stillede spørgsmål

For at gøre din oplevelse på vores webshop lettere, har vi besvaret en række relevante spørgsmål vi modtager, fra kunder der handler hos os.

Hvilke betalingsmidler kan jeg anvende på webshoppen?

www.alufit.dk kan du betale med Dankort, VISA, VISA electron Applepay, Mastercard, Mastercard Debit og mobilepay.

Hvad er leveringstiden?

Vores leveringstid er som udgangspunkt 1-3 hverdage, dog med enkelte undtagelser. Nogle produkter kan have forlænget leveringstid, som vil fremstå tydeligt på produktet. Skulle din ordre af andre årsager ikke kunne leveres til den forventede tid, vil du blive kontaktet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt?

Du kan altid returnere dine ALU FIT produkter i op til 14 dage efter du har købt dem og få købssummen retur, såfremt produkterne er i original god stand. Se nærmere om returneringsproceduren her

Hvilke leveringsmuligheder er der?

Vi sender alle vores varer med GLS enten til foretrukne pakkeshop eller som levering på indtastet adresse. Hvis GLS ikke træffer nogen hjemme på adressen, leveres pakken til nærmeste pakkeshop, hvor GLS informerer dig på mail / SMS, når din pakke er klar til afhentning.
Ved køb af ALU FIT Vandslangeopruller afsendes der med DSV, også kaldet "Specialfragt" under fragtmuligheder. Der er ved dette produkt også mulighed for at hente selv på hovedkontoret i Hasselager efter aftale.

Hvad er priserne på levering?

Prisen for levering starter fra 29,- 
29 DKK for levering til foretrukne pakkeshop 
49 DKK for levering til hjemmeadresse 
400 DKK for levering af ALU FIT Slangestander

Hvad er anodisering

Anodisering er resultatet af en række kemiske processer. Ved anodisering med farver åbnes metallets porer i en kemisk proces, så den givne farve kan trænge ind, hvorefter overfladen forsegles. Anodisering, også kaldet eloxering, er en overfladebehandlingsproces, der styrker aluminium mod korrosion og påvirkning af lys, væsker og partikler. Ved anodisering gøres overfladen mere robust og slidstærk, samtidig med, at emnet får en flot overfladefinish. Den rå aluminiumsoverflade er i sig selv meget blød og modtagelig overfor korrosion og bliver med tiden glansløst, kedeligt og gråt, hvorimod en anodiseret overflade, stort set uden vedligeholdelse, bevarer udseendet i mange år, hvilket også gør overfladen genanvendelig.

Hvor produceres produkterne

Alle vores produkter er designet hos Metalwo A/S i Hasselager, hvor alle produkter også produceres.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Du kan altid sende os en mail til info@alufit.dk eller give os et kald mellem 8-16 på 86281366, hvor du kan spørge efter Peter Høgh.

Jeg har mistet min montagevejledning, hvor finder jeg en ny?

Du kan finde en brugervejledning til hvert enkelt produkter på dens produktside.

Hvor længe gælder min fortrydelsesret?

Der giver 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hvornår hæver i pengene for min ordre på min konto?

Vi hæver pengene, når vi går i gang med at behandle din ordre.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, hvad gør jeg?

Som udgangspunkt skal du automatisk efter køb modtage en ordrebekræftelse. Går der mere end en halv time, send en E-mail til info@alufit.dk og oplys dit navn og købte produkt(er).

Leverer I til andre lande?

Nej, som udgangspunkt er der desværre ikke mulighed for forsendelser til andre lande end Danmark, men kontakt os gerne, så kan vi se på mulighederne sammen.

Vil alle mine produkter komme samtidigt?

Som udgangspunkt ja. Dog vil der være enkelte tilfælde, hvor det ville give mening at sende produkter afsted på forskellige tidspunkter, men så vil du blive informeret herom, og pengene for hver enkelt produkt, vil blive trukket ved behandlingen af hvert produkt.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?

Du tilføjer din(e) vare(r) til indkøbskurven. Efter du har tilføjet de ønskede produkter, vælg “gå til kurv”, hvorefter du kan indtaste din rabatkode i feltet “coupon”.

har du stadig spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål. Find kontakt siden her